EXPOSANTEN 2020

ONTDEK DE EXPOSANTEN!

 

Waarom deelnemen? PUUR Prof:

  • biedt u een exclusief platform om uw producten/diensten voor te stellen op een interactieve manier aan de bouwprofessional d.m.v. o.a. workshops en opleidingen van 4 of 8 uur.
  • richt zich uitsluitend tot de bouwprofessional uit volgende sectoren: algemene- en ruwbouwaannemers, dakwerkers, installateurs, schilders & decorateurs, schrijnwerkers en interieurbouwers, stukadoors, afbouwbedrijven & vloerders, tegelzetters & chappers, projectontwikkelaars, architecten en studiebureaus.
  • geeft u een unieke gelegenheid om uw eigen netwerk te onderhouden en uit te breiden
  • promoot uw bedrijf bij de bouwprofessional via diverse media

Interesse? Verzeker u dan tijdig van een standplaats. Een beursplan en een overzicht met de standmogelijkheden kan je hier downloaden.

Buitenstandplaatsen aan de hoofdingang, enkel toegestaan voor machines, zijn tevens mogelijk aan een tarief van €28 (excl. btw)/m2 met een minimum oppervlakte van 50m2.

Inschrijven kan via dit formulier t.e.m. 1 november 2019. Extra toelichting nodig of vragen? Aarzel niet om ons een seintje te geven
via 011 26 30 10 of via info@puurprof.be

*Bedienden, zelfstandigen en werkgevers (die zonder personeel deelnemen) betalen een bijdrage van €100 (excl. btw | KMO-Portefeuille mogelijk) voor een dagopleiding.

Wij kijken alvast uit naar uw deelname!

PUUR Prof is een organisatie van BOUWUNIE Limburg
Maastrichtersteenweg 254/3
3500 Hasselt
Tel: 011 26 30 10

Uw bedrijf voorstellen tijdens PUUR Prof?

Wilt u uw product en/of dienst voorstellen aan de Limburgse bouwprofessional? Laat dan uw gegevens achter en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!

Een vraag?

Zit u met een vraag of vindt u niet wat u zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren!